BOCCE ÖĞRENİYORUZ!

Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle Bocce oynadılar.

Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve bölüm öğrencileri tarafından "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında okulumuza hediye edilen Bocce oyununun kuralları, bölüm öğrencilerince okulumuz öğretmen ve öğrencilerine uygulamalı olarak anlatıldı. Okul Müdürümüz Yılmaz Karaca' nın da eşlik ettiği Bocce Oyunu öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi ve çok sevildi.

Etkinlikte emeği geçen Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ile bölüm öğrencilerine okulumuzu ziyaretleri ve yanlarında getirdikleri tüm hediyeler için teşekkürü borç biliriz.

15-12-202315-12-202315-12-202315-12-202315-12-2023